Sour Sally

So we went out for Sour Sally last week.. Yona said it was good. And yeah, she was right! Sour Sally is Premium frozen yogurt, or simply known as fro-yo. It's available in two flavours: original plain and green tea. You can have it plain or mix it with toppings like kiwi, strawberry, almond, mango (slurpz! my fave!), choco balls, and more..

I had greentea flavour with longan and mango toppings.. If u don't like sour fruits, you might want to try these fruits as toppings.. It's yummilicious! seriously! The green tea flavour is soft you will only taste abit of greentea.. and it's so fresh! If you like sour fruits, you can have it with strawberry and kiwi.. But there are so many toppings to choose! cookies, and chocolate (drooling) :p~

So if you're going to Senayan City, I recomend to visit the store and have some yummilicious fro-yo! lols :D






6 Comments:

  1. Priscilla said...
    pengen coba, tapi selalu rame yah..
    jadi nda pernah cobain deh
    thanks info nya
    Onik said...
    gw jugaaa, tiap ke sana meu mampir tp ramenya minta ampun jd batal deh... ada rasa favorit apa di sana?
    Onik said...
    kemarin ke mta, kulihat ada sour sally mau buka di sana. horeee akhirnya ngga perlu jauh2 ke senci utk coba yoghurtnya :)
    Priscilla said...
    ooww uda buka cabang rupanya..bisa mampir deh, ci.. hehehe..
    twiddle-dee said...
    haha kita kalo kesana slalu beruntung dapet duduk.. padahal terakhir kemarin itu kita ber6!! pake 2 meja!! ehehehehe

    kalo fro-yo nya aku suka green tea, tapi hampir sama sih,, cuma ada aroma greenteanya dikit.. bisa coba twist aja dulu kalo mau tau rasanya..
    kalo topping, my favorites r mango sama longan!! soalnya aku ngga suka asem2.. chocoballsnya enak juga..

    kalo baru pertama pesen, coba deh tanya rasanya kaya apa, soalnya kmarin aku liat ada yang dikasih taster.
    Sour said...
    Hi... Aku PR nya Sour Sally... Thanks ya untuk semuanya... Tenang aja... Sour Sally sekarang udah bisa di jangkau di beberapa tempat such as : Senayan City, Lacodefin Mall Kemang, Mall Taman Anggrek, fX lifestyle X'nter dan Pacific Place. oh iya... u guys can visit her website : www.mysoursally.com.. atau gabung di facebook nya : mysoursally@gmail.com
    Thx all...
    Telly

Post a Comment



Newer Post Older Post Home